fbpx

Elektronica recycling

Elektronica recycling

Uw oude computers (-onderdelen), mobiels, tablets of laptops zijn geld waard. Gooi uw kapotte of afgedankte elektronica niet weg. Wij geven er een eerlijke vergoeding voor.

Wat zijn afgedankte computers, laptops, printplaten en andere apparatuur waard?

De prijzen hangen af van de kwaliteit en de leeftijd van het product. Daarnaast zijn de prijzen afhankelijk van de koersen van bijvoorbeeld aluminium, koper en goud. Wij maken zoveel mogelijk onderscheid in soorten en kwaliteiten, zodat wij u een passende vergoeding kunnen garanderen! U kunt de actuele prijzen van computers en onderdelen hier vinden.

Wat gebeurd er verder met de afgedankte elektronica?

Als er genoeg voorraad is worden de soorten in containers per vrachtwagen afgevoerd naar een locatie die gecertificeerd is om de apparaten te shredderen. Een shredder hakt de apparaten in stukjes en deze stukjes worden uit gesorteerd door zeefinstallaties, magnetisme, sensor-techniek en handmatig nasorteren. Uiteindelijk worden de stukjes van verschillende soorten afgevoerd naar halffabricaten die er nieuwe halfproducten van gaat maken. Zo wordt zoveel mogelijke van uw oude elektronische producten hergebruikt.

Kom in contact. Maak direct een afspraak!